Ultramaraton 100 For Children – Galantom

2

PRIMA EDITIE a ultramaratonului caritabil “100 for children” a avut loc pe 31 mai 2014!

Ultramaratonul este un eveniment sportiv de alergare pe o distanta de 100 kilometri, distanta intre Bucuresti si tabara de la Valea Plopului. Evenimentul este 100% caritabil se va desfasura in fiecare an de Ziua Copilului cu scopul strangerii de fonduri pentru copiii aflati in tabara de la Valea Plopului.

Despre Eveniment

Evenimentul este non-competitiv singur limita fiind de a parcurge tot traseul intr-o singura zi, timpul maxim estimat pentru parcurgerea intregii distante fiind de 12 ore.

Suntem de parere ca intotdeauna poti face mai mult pentru comunitate si mai ales pentru copiii mai putini norocosi care au nevoie de ajutor pentru o viata mai buna. Pe 1 Iunie este Ziua Internationala a Copilului si ne-am gandit ca ar fi frumos ca aceasta zi sa o dedicam cu adevarat copiilor si sa atragem atentia si sprijinul si catre cei orfani si abandonati, nu numai asupra copiilor nostri!

Si pentru ca ne place sa alergam ne-am gandit sa ii vizitam la ei acasa, in alergare, sa le aratam ca sunt importanti si ca merita orice efort din partea noastra, pentru ca ei sa aiba sansa unui viitor mai bun!

Desi este un ultramaraton, 100 for children, este un maraton accesibil pentru ca se poate alerga si in stafeta de 5 alergatori, important fiind ca echipa sa parcurga cei 100km pana la destinatie! Principalul scop al evenimentului insa este strangerea de fonduri pentru cauza sustinuta, aceasta fiind singura “competitie” si adevarata provocare a fiecarui participant!

Va asteptam sa va alaturati acestei experiente deosebite, fie ca participant, fie ca donator, fie ca simplu sustinator!

Maraton-100forChildren-3

CAUZA

Donatiile stranse prin 100 for children vor fi directionate catre copii aflati in tabara de la Valea Plopului.

Maratonul nu este doar despre alergare, ci si despre compasiune, despre implicare, despre constientizarea realitatilor cu care se confrunta acesti copii, de aceea dupa ce cursa se termina vom participa impreuna cu copiii la un foc de tabara, vom manca impreuna cu ei, vom dormi in tabara lor, ne vom bucura impreuna de ziua lor si vom trai o experienta minunata!

FUNDRAISING

Fiecare alergator va avea o pagina individuala de fundraising pe site-ul competitiei – 100forchildren.ro, in sectiunea “participanti” cat si pe platforma Galantom. Donatiile se pot face usor, online, cu orice card bancar, accesand pagina individuala a participantului. Rolul de fundraising implica convingerea cercului de apropiati sa doneze si directionarea lor catre pagina de fundraiser.

Ultramaratonul “100 for Children” este un eveniment sportiv non-competitiv, 100% in scop caritabil, adevarata “competitie” fiind strangerea de fonduri pentru ca efortul nostru, al tuturor sa conteze si sa reusim sa avem un aport semnificativ in ajutorarea copiilor de la Valea Plopului.
Orice donatie efectuata online se efectueaza direct in contul Asociatiei Pro Vita, toate fondurile stranse prin efortul alergatorilor/fundraiserilor fiind destinate exclusiv in scopul sustinerii cauzei.

Fiecare participant isi va propune un target individual de donatii, sumele de mai jos fiind orientative.

Targets Fundraising:

  • Target minim individual participant stafeta – 500 RON
  • Target minim de echipa – 2500 RON

Probe

Stafeta Echipa 5 participanti:

Fiecare participant va alerga cat va putea si in ce ordine se stabileste in echipa. Important este ca echipa sa parcurga intreaga distanta si fiecare participant sa alerge

Stafeta Echipa 2 participanti:

Individual Participant ce va parcurge singur intreaga distanta

Organizator

100forChildren

Parteneri

 

pumaGalantom

cubrainAGO

 

 

 Galerie Poze eveniment

Mai multe detalii puteti gasi pe website-ul evenimentului www.100forchildren.ro si pe facebook

Leave a reply

Your email address will not be published.

This Campaign has ended. No more pledges can be made.